loading image

loading

Belevingsruimte showroom qlickdesignBelevingsruimte showroom qlickdesign

Qlick Flooring

qlick Flooring is gespecialiseerd in professionele
vloer totaal oplossingen voor zowel particuliere
als bedrijfsobjecten. Wij bieden een breed scala
aan vloer totaal oplossingen in heel Nederland.

 

Altijd de stijl die bij je past

Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur, dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving. Qlick Flooring adviseert je zorgvuldig bij het maken van jouw keuze. We willen graag voor iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden creëren. Daarom volgen we de wereldwijde trends in kunst, cultuur, design en interieur op de voet. Voor elke stijl hebben we de verschillende trends vertaald in een up-to-date kleurenpalet. Zo kun je gemakkelijk je richting bepalen en de vloer kiezen die bij je past.

Qlick together

 Staat symbool voor samenwerking tussen de klant en tussen de verschillende Qlick design bedrijven

Qlick flooring staat voor totaal oplossingen voor zowel particuliere als bedrijfsobjecten. Wij bieden een breed scala aan vloer totaal oplossingen in heel de Benelux. Qlick r&d is waar onze producten worden getest, ontwikkeld en is innoverend op het gebied van onderzoek en installatie. Met onze eigen digitale pagina voor de klant “mijn Qlick” en onze onderhoudsscenario brengen wij open en transparant alle kosten in kaart.  Lees meer

Kogelstralen Qlick flooring

Historie

Qlick design group is opgericht door Daniel Verheij

Daniel is zijn loopbaan begonnen binnen het familiebedrijf Heso Vloeren. Heso Vloerenbedrijf is in 1921 gestart en was het eerste schoonmaakbedrijf in Hengelo (ov). Dit was de basis van wat nu Heso vloerenbedrijf is en zich sinds de jaren 80 gespecialiseerd heeft in vloerrenovatie, voorbewerking en afwerking van vloeren. Binnen de Qlick design group zit dan ook meer dan 90 jaar ervaring die constant wordt doorgegeven en vertaald naar de huidige technologieën. Het huidige Qlick flooring biedt een schat aan kennis en vakmanschap die door de jaren heen het bedrijf alleen maar hebben versterkt.

Verbintenis aan kwaliteit

Wij zijn er om onze vakkennis te delen met u en de beste oplossing te bieden

Van het ontwerpen van een industriële of particuliere vloer tot het renoveren van een bestaande vloer. Qlick flooring is uw partner bij uitstek als het gaat om kwalitatieve oplossingen voor vloeren. Lees meer

Een verbintenis aan kwaliteit

Bouwen aan vertrouwen

Het Qlick flooring groeimodel zorgt voor het succes op de lange termijn

Wij streven naar kwaliteit, prettige samenwerking en tevreden klanten.
De kern van ons bedrijf is onze innovatiemanagement, onze focus op het ontwikkelen van kwaliteitsproducten en de beste duurzame oplossingen voor onze klanten.

Qlick design in de media

Qlick design zit niet stil en draagt graag uit waar wij voor staan

In ALmagazine van oktober staat haarfijn beschreven waar onze kracht ligt. De gietvloer wint ook in ons eigen interieur een steeds groter terrein en is dus niet alleen de perfecte oplossing voor bedrijfsobjecten. Bekijk het magazine en ons artikel.

Home SBS6

Feit of Fabel ?

‘Een gietvloer kan op elke vloer gelegd worden’

Deze vraag stond centraal in het SBS6 programma Feiten & Fabels van afgelopen maand. Naast dat we deze vraag volledig konden beantwoorden met een duidelijke ‘Ja!’, werd er ook een goede inkijk gegeven in ons bedrijf.

Qlick flooring heeft een totaaloplossing voor elke vloer, in elke ruimte en de duurzaamheid in combinatie met de kwaliteit van onze producten zorgen al jarenlang voor een schitterende en onderhoudsvrije vloer.

Bekijk hier de aflevering van SBS6